Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

Arama sonuçlarınız

1. Root

Bannerlord'da Deniz Savaşları Rüzgarı! Warsails Yolda...

M&B 2: Bannerlord oyunu için ek paket olan Warsails için yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Çıkışı ertelenen ek paketin neredeyse hazır olduğu bilgisi paylaşıldı. Warsails için siz ne düşünüyorsunuz?
  2. Root

DİZİ Endeavour

Müfettiş Morse efsanesinin gençliğini anlatan bu dizi gizem/polisiye sevenler için oldukça ideal bir seçim olacaktır. Shaun Evans'ın başrol olduğu, Rogel Allam'ın yan rolde eşlik ettiği bu polisiye dizi oldukça detaylı. Yüksek IQ ana karakterin olduğu dizide Morse yeni giriş yaptığı...
  3. Root

Nvidia 5050 Ekran Kartlarını Duyurdu

Ofisler harici 1080P devrinin geçtiğini düşünüyorum. Fakat uygun bir fiyatla sunarlarsa en azından hesap makineciler için bir alternatif olabilir.
  4. Root

Asgari ücrete ara zam yapılmayacak!

Bloomberg kaynaklı habere göre hükümet asgari ücrete ara zam yapmama kararı aldı.
  5. Root

Warcraft Serisi XBox Gamepass Kütüphanesine Eklendi

Warcraft serisinin meşhur üçlemesi XBox Gamepass kütüphanesine eklendi. Henüz oynamayan varsa can sıkıntısında deneyebilir ve bu evrene birazcık kendinizi kaptırabilirsiniz.
  6. Root

DUYURU Steam Yaz İndirimleri Başladı! (2025)

Tatil sezonunun açılmasının akabinde Steam platformunda da indirim günü başladı. 2025 yılının yaz indirimleriyle beraber binlerce oyun indirime girdi. 10 Temmuz 2025 20:00'a kadar sürecek olan indirimlerde hangi oyunları almayı planlıyorsunuz? Benim sizlere önerilerim: Black MESA House...
  7. Root

Galatasaray Yeni Sezon Formaları (2025-2026) Tanıtıldı

Galatasaray, Puma anlaşmalı 2025-2026 sezonu için yeni sezon formalarını tanıttı.
  8. Root

GTA VI XBox Platformunda Aktif Edildi!

GTA VI bekleyişi son hızıyla sürerken XBox kullanıcıları Store tarafında karşılaştıkları sürpriz ile şok oldular. Grand Theft Auto VI istek listesine eklenebilir bir şekilde aktif oldu. İşin ilginç tarafıysa oyunu istek listesine ekleyenler dosya indirmeyle karşılaştılar. Bekleyiş tüm hızıyla...
  9. Root

Cristiano Ronaldo 2 Yıl Daha Al Nassr'da.

Cristiano Ronaldo, resmi belgeler kontrol edilirken Al Nassr ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Konuşulan son detay: Bir veya iki yıllık anlaşma, Cristiano isterse Haziran 2027'ye kadar bunun gerçekleşmesi mümkün. SPL için Cristiano'yu tutmak büyük bir hamle. Kaynak: Fabrizio...
  10. Root

DİZİ High Potential

High Potential, Sherlock tarzı dedektiflik-polisiye konulu dizileri sevenler için çerezlik bir yapım. Muhteşem bir senaryoya sahip değil elbette fakat boşlukta değerlendirilebilir. Konu Kaitlin Olson'ın başrolünde olduğu "High Potential", olağanüstü zeki bir bekâr annenin, suçları çözmedeki...
  11. Root

Yoast SEO vs Rank Math SEO

WordPress günümüzde milyarlarca internet sitesinin alt yapısını oluşturan oldukça güçlü bir yazılım. Bildiğiniz üzere WordPress'in SEO konusunda rekabet eden iki farklı eklentisi mevcut. Siz hangi eklentiyi tercih ediyorsunuz? Kendi deneyimime göre Yoast SEO daha stabil çalışan ve veri tabanını...
  12. Root

NZXT Ekosistemli Sistem: 4070 Ti Super + Alternatif Fikirler?

4070Ti Super şuan güçlü bir kart. Fakat ekonomik anlamda 50xx serisi daha mantıklı olacaktır.
  13. Root

Death Stranding 2: On the Beach Metacritic Skoru Açıklandı

İlk oyununu oynamamıştım bunda farklı bir oynanış senaryosu olursa deneyebilirim. Çok fazla sinematik içeren oyunları pek beğenemiyorum.
  14. Root

TAVSİYE Robotek

Mobilden oynadığım son oyun sanırım NSS'ti.
  15. Root

GÜNCELLEME Haziran 2025 Adsense Ödemeleri Yatırıldı

Bilgilendirme: Adsense için Haziran 2025 ödemeleri hesaplara geçti.
  16. Root

EA Sports FC 26 Ön Sipariş Ödülleri Belli Oldu!

Electronic Arts FC oyunu için ön sipariş ödüllerini belirledi. EA SPORTS FC™ 26 oyununu ön sipariş 26 Ağustos 2025 tarihine kadar satın alan oyuncular aşağıdaki ödüllerin sahibi olacaklar: Takas edilemez özel ikon, 4600-6000 FC Points, Ekstra evo slotu, 1.sezon için geçerli Premium Pass, 7...
  17. Root

Merhabalar! Ben Root.

Merhabalar, Ben Root. En azından takma adım böyle. Genelde internet ortamında Precieux takma adıyla takılırım. Bu sebeple tanıyanlarınız çıkacaktır. Tanımayanlar için kısa bir özet geçeyim: 40'lı yaşlara yaklaşmış ve bu projeleri sadece hobi amaçlı yapan biriyim. İlgi alanlarımda internet...
  18. Root

ABD İran'ı vurdu! - İran Hürmüz Boğazı'nı kapatıyor mu?

2-3 hafta daha devam eder gibi görünüyor. Boğazı kapatacaklarını sanmıyorum ama rejim değişikliği olacak gibi duruyor. İran'ın müttefiklerinden ses yok şimdilik...
  19. Root

Ücretsiz Dijital Kartvizit [Premium Kalite]

Merhabalar, Bir diğer projemiz olan Kartlar.com.tr aracılığı ile sizlere 500₺ değerindeki 1 yıllık premium dijital kartvizit üyeliğini buradan ücretsiz dağıtmak istedik. Dağıttığımız kodu etkinleştirmek için yapmanız gerekenler; Sisteme üye olun ve giriş yapın...
  20. Root

80+ Sertifika Seviyeleri

Sertifika%20 Yük%50 Yük%100 Yük 80+ White%80%80%80 80+ Bronze %82%85%82 80+ Silver%85%88%85 80+ Gold%87%90%87 80+ Platinum%90%92%89 80+ Titanium%92%95%90 80+ Ruby--- Güç kaynağı seçerken 80Plus sertifikasına sahip bir bileşen arıyorsanız bu tablo işinizi görecektir. Ayrıca 80+...
Geri