Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

Death Stranding 2: On the Beach Metacritic Skoru Açıklandı

Tenshi

Simülasyon Kaçağı
Yönetici
Hideo Kojima'nın merakla beklenen oyunu Death Stranding 2 sonunda oyuncular ile buluştu. 90 olarak açıklanan Metacritic skoru, 82 olan ilk oyunu geride bırakarak yılın en yüksek puanlı yapımları arasına şimdiden kendini koymuş oldu.

1750766696365.webp
Bu skor Kojima'nın diğer oyunları Metal Gear Solid 3,4 ve 5 'in gerisinde kalmasına rağmen (91 - 94 - 93 puan) yine de en iyi yapımlarından birisi olarak listede yerini almış durumda.
Bu konuda sizin düşünceniz neler? Bana hitap etmediği için ilk oyunu da oynamamıştım fakat izlediğim kadarı ile ilk oyundan sonra bu kadar yüksek puanı hak ediyor mu emin olamadım açıkçası.

İlk oyununu oynamamıştım bunda farklı bir oynanış senaryosu olursa deneyebilirim. Çok fazla sinematik içeren oyunları pek beğenemiyorum.

Geri