Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

Arama sonuçlarınız

1. Root

27 Mart 2026 Düşen Türkçe Alınabilir Alan Adları

Merhabalar, 27 Mart 2026 tarihinde boşa düşen ve sadece .com uzantıdan oluşan alınabilir Türkçe alan adları şu şekilde;
  2. Root

24-25-26 Mart 2026 Düşen Türkçe Boşta Domainler

Merhabalar, 24-25-26 Mart 2026 tarihinde boşa düşen alan adlarından seçtiklerim aşağıdaki gibidir. İşinize yararsa, hayırlı olsun :)
  3. Root

22-23 Mart 2026 Düşen Boştaki Alan Adları

22 - 23 Mart 2026 tarihinde boşa düşen projelik, kurumsal ve benzer Türkçe alan adlarını listeledim. Aralarından alınabilir olanları listeye dahil ettim.
  4. Root

20-21 Mart 2026 Düşen Boşta Alan Adları Listesi

Merhabalar, Aşağıdaki liste 20-21 Mart 2026 tarihinde boşa düşen Türkçe alan adları için oluşturulmuştur. Alınabilecek nitelikte olanlara yer verilmiştir. Ayrıca sadece ".com" uzantıdan oluşmaktadır.
  5. Root

18-19 Mart 2026 Düşen Türkçe Domain Listesi

Merhabalar, 18-19 Mart 2026 tarihinde boşa düşen ve ağırlıklı olarak .com uzantıdan oluşan alan adı listesi şu şekilde: zekatver.com serimarket.com kendievin.com engellikariyer.com teknikofisdestek.com kutsalmetin.com kelepcebayi.com erikbaklava.com pizzamutfak.com memleketbizim.com...
  6. Root

ÜCRETSİZ SanalOS - Kişisel Portföy Site Scripti

Merhabalar, Kendim için hazırladığım sanal işletim sistemi görünümlü bir portföy sitesi yazılımıdır. Kişisel sitesinde farklılık isteyenler kullanabilir. MacOS masaüstü deneyimi, Yönetim paneli mevcuttur, Tek tıkla kurulum, Bildirim sistemi, Mobil uyum, dahası... Kurulum için...
  7. Root

Projelendirilebilir/Alınabilir Boşta Türkçe Alan Adları

Merhaba. Aşağıda paylaştığım alan adları 15.03.2026 tarihi itibariyle boşta. Tamamını projelendirebilir veya satmak için bekletebilirsiniz. Alan adları listesi:
  8. Root

Boşta Projelik / Kurumsal Türkçe Alan Adları

Merhabalar, Son zamanlarda düşen alan adları arasından alınabilir gördüklerimi bir liste yaptım. Eğer beğendiğiniz varsa kayıt edebilirsiniz. ilanbilgileri.com bilgimedyasi.com arabayisat.com cocukcenneti.com cocukkbbdoktoru.com 3dyazicidestek.com dizivefilmizle.com futbolyorumlar.com...
  9. Root

[11.03.2026] Düşen Kaliteli Türkçe Alan Adları

11 Mart 2026 tarihinde düşen alınabilir alan adları listesi: viteskolu.com sirabende.com toprakalin.com filistinyardim.com tazehesap.com sorucevapislam.com kulturturkiye.com hasatmakine.com yerelproje.com kecesanayi.com seramikhome.com kucukayaklar.com tatilpasaj.com sosyalartis.com...
  10. Root

Epifiz Bezi Nasıl Açılır? Üçüncü Göz Nasıl Temizlenir? (Detaylı)

İnsan bazen yalnızca bakmak istemez. Daha derin görmek ister. Olayların yüzeyine değil özüne yaklaşmak ister. Kendini tanımak ister. İçinde neden bir ağırlık olduğunu anlamak ister. Epifiz bezi ve üçüncü göz üzerine duyulan büyük ilgi biraz da buradan doğar. Çünkü insan ruhu yalnızca yaşamakla...
  11. Root

[10.03.2026] Düşen Kaliteli Türkçe Alan Adları

Merhabalar. 10 Mart 2026 tarihinde boşa düşen kaliteli Türkçe alan adlarını derledim. Dileyenler kayıt edebilirler: evdefizik.com oyuncudanismanlik.com cicibutik.com sanalhali.com anketmakinesi.com mavikonsol.com haciefendi.com arackayit.com sabahaksam.com kervanyolu.com kuponhaber.com...
  12. Root

Satılık: ingilteresirket.com

Alan Adı: ingilteresirket.com Kayıt Tarihi: 9 Mart 26 Bitiş Tarihi: 9 Mart 27 Kayıt Firması: IHS Transfer Ücreti: Platform içi ücretsiz. Fiyatı: 1000$ Teklifler için: mevlut.ua@gmail.com
  13. Root

[09.03.2026] Düşen Kaliteli Türkçe Alan Adları

09 Mart 2026 tarihinde boşa düşen, alınabilir potansiyeli olan alan adları şu şekilde: kayitform.com baskifont.com fontbaski.com stokmevcut.com yayinhane.com yakinkargo.com nedenboyle.com miniktasarim.com adanasunucu.com marinataksi.com turboemlak.com sanalpasta.com sihirlihalka.com...
  14. Root

Valorant'ta Oyun Başlangıcında Donma Sorunu Yaşayan Var Mı?

Menü ve giriş animasyonlarınızı kapatın, sorun düzelecektir.
  15. Root

DİZİ Öneri: Grey's Anatomy

Grey's Anatomy, ülkemizde de "Doktorlar" olarak uyarlanan oldukça keyifli bir hastane temalı dizi. Özellikle boş zamanlarınızda vakit geçirmek için hoş bir dizi arıyorsanız tercih edebilirsiniz. +20 sezondan oluşan bu dizi içerisinde sağlık/aşk/drama ve benzer konular işleniyor.
  16. Root

OYUNCU ARIYORUM Hytale Oyun Arkadaşı Bulma Konusu

Beraber Hytale oynamak isteyen oyuncular birbirlerini bu konu içerisinden bulabilirler. Eğer Hytale oynamak için arkadaşınız yoksa veya tek oyunculu moddan sıkıldıysanız buradan sizlerle vakti uyuşan oyuncuları ekleyebilirsiniz.
  17. Root

Maç Sonucu: Galatasaray 1 - A. Madrid 1

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray, kendi evinde Atletico Madrid ile oynadığı 7.hafta maçında 1-1 berabere kaldı.
  18. Root

Idle Oyunları Oynuyor Musunuz?

Mobil tarafında vakit geçirmek için Idle oyunlar oynuyor musunuz? Eğer oynuyorsanız önerebileceğiniz oyunlar var mı?
  19. Root

YAMA Hytale %100 Türkçe Yama [Sorunsuz Çeviri]

Hytale oyunu zengin hikayesi, görev sistemi ve rol yapma öğeleriyle oyunculara detaylı bir oyun deneyimi sunan bir şekilde karşımıza çıktı. Ancak oyunun MC'den daha kapsamlı yapısı nedeniyle İngilizce bilmeyen oyuncular için bazı noktalar zorlayıcı olabiliyor. Bu noktada Hytale Türkçe yama...
Geri