Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

TAVSİYE Çinden Alınabilecek Ürünler Var mı?

tigonomizi

Yeni Üye
Instagramda sürekli TEMU ve Aliekspress'in kalvye reklamları çıkmaya başladı. Çok da güzel otantik tasarımları olan klavyeler görüyorum. Bazı markaların kendi sitelerine girip ürün özelliklerine bakıyorum. Fakat ön yargılı şekilde çin menşeili olmasından dolayı bir soru işaretim oluyor? Klavye inceleyen yerlerin videolarını da inceledim ve bu tarz klavyeleri Türkiye'ye tedarik edip satan firmalar da gördüm. Buralardan alan varsa yorum ve fikirlerini iletebilir mi?

Benim de önüme sürekli yeni üyelere bedava klavye diye çeşit çeşit, güzel de gözüken klavyeler çıkıyor temudan. İlk defa alışveriş yapacaksan çok uyguna getirtme şansın var bu şekilde. Oyun için önermem fakat günlük kullanım için genel olarak gördüğüm yorumlar olumlu. Kullanacağın alana göre şans verilebilir derim. Ama bir sıkıntı çıkarsa da elinde patlama riski var onu da hesaba kat. Çünkü garanti, tamir vb. olanağın olmayacaktır.

Uzak Doğu sitelerinden getirteceğim herhangi bir elektronik parçayı sistemimden uzak tutmayı tercih ederim.

Geri