Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

Farming Simulator 25 XBox GamePass'e Eklendi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Root

Hello! Its me.
Yetkili
Yönetici
Microsoft XBox GamePass platformu kütüphanesine Türkiye'de çok sevilen oyunlardan birisi olan Farming Simulator 25'i ekledi.

farming-simulator-25.webp

Gamepass aboneliğiniz varsa sizlerde oyunu kendi başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Şahsen tek başına oynarken sıkılsam da arkadaş ortamında çok daha keyif aldığım bir seri. Arkadaş grubu içerisinde kesinlikle denenmeli derim.

Farming Simulator 25'in GamePass'e eklenmesi gerçekten müthiş bir haber! Hemen denemek istiyorum çünkü çiftçilik simülasyonlarına bayılıyorum. Arkadaşlarla birlikte oynayıp yeni stratejiler denemek için sabırsızlanıyorum!

Geri