Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

GTX 1050 Ti Forza Horizon 4 oynatır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Diorensa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diorensa

Yeni Üye
GTX 1050 Ti ile Forza Horizon 4 oynamak mümkün mü? Bazı oyuncular bu ekran kartının oyun için yeterli olacağını savunuyor ancak diğerleri daha güçlü bir donanım gerektiğini düşünüyor. Kartın 4 GB VRAM kapasitesi, oyunun grafik yoğun ortamlarını kaldırabilecek düzeyde mi? Oyun performansını artırmak için ayarları düşürmek gerektiğinde, bu durum deneyimi ne ölçüde etkiler?

Moderatör tarafında düzenlendi:
GTX 1050 Ti ile Forza Horizon 4 oynamış biri olarak kesinlikle oynatıyor diyebilirim. Grafik ayarlarını biraz düşürerek akıcı bir deneyim elde edebiliyorsun, ben de en yüksek ayarların biraz zorlayıcı olduğunu gördüm ama yine de oynamak keyifli.

Bence GTX 1050 Ti ile Forza Horizon 4'ü oynatmak mümkün. Ben de denedim ve başlangıçta her şey iyi gidiyor gibi görünüyordu ama grafik ayarlarını biraz düşürmekte fayda var, yoksa takılmalar olabiliyor.
Oynarken bazen akıcılık kaybı yaşasam da genel olarak deneyim güzel. Eğer sistemde RAM ve işlemci de yeterliyse oyun keyfi oldukça artıyor, denemeye değer!

GTX 1050 Ti ile Forza Horizon 4 oynamak kesinlikle mümkün ama bazı ayarlarla oynaman gerekebilir. Ben de denediğimde grafik ayarlarını biraz düşürmek zorunda kaldım, o yüzden akıcılığı sağlamak için optimizasyon yapman iyi olacaktır.

Geri