Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

TAVSİYE Mini Oyun: We Become What We Behold

Tenshi

Simülasyon Kaçağı
Yönetici
Geçen bir yayıncının videosunda denk gelmiştim. Birkaç dakika süren oyun içerisinde çektiğimiz fotoğraflar ile gündemi belirleyerek "daire" ve kare" halkları arasındaki ilişkiye yön veriyoruz. Medyanın olayları bize yansıtma şekli ile halkın yönlendirilmesi temalı diyebileceğim kısa oyuna sizin de bir bakmanızı tavsiye ederim. Gerçekten başarılı olmuş diyebilirim :)

1750921764831.webp

Oyunun Linki: We Become What We Behold

We Become What We Behold gerçekten düşündürücü bir oyun. Kısa ama etkileyici bir deneyim sundu, toplumsal gözlemlerimizi sorgulamaya yöneltti. Her yeni döngüde insanoğlunun ne kadar kolay şekillendiğini görmek ilginçti. Oynarken hem eğlendim hem de içten içe düşündüm.

We Become What We Behold gerçekten düşündürücü bir oyun. Kısa ama etkileyici bir deneyim sundu, toplumsal gözlemlerimizi sorgulamaya yöneltti. Her yeni döngüde insanoğlunun ne kadar kolay şekillendiğini görmek ilginçti. Oynarken hem eğlendim hem de içten içe düşündüm.

Geri