hurdaciniz
Yeni Üye
Geri dönüşüm sektörü, hem doğayı korumak hem de ülke ekonomisine ve üretime katkı sağlamak adına kritik bir öneme sahiptir. İstanbul gibi büyük bir metropolde, elinizdeki hurdaları gerçek değerinde, güvenilir bir şekilde satabileceğiniz kurumsal bir firma bulmak her zaman kolay olmayabilir. Tam bu noktada devreye giren Hurdacınız (hurdaciniz.com.tr), 20 yılı aşkın sektör tecrübesi, şeffaf hizmet anlayışı ve Çevre Bakanlığı onaylı geri kazanım lisanslarıyla İstanbul’un 39 ilçesinde profesyonel hurda alım hizmeti sunuyor.
Tartım işlemi biter bitmez anlaşılan tutar, anında nakit, FAST veya havale yöntemiyle hesabınıza aktarılır.
Hemen yerinde tartım hizmetinden yararlanmak ve ücretsiz fiyat teklifi almak için iletişime geçin:
Web Sitesi: www.hurdaciniz.com.tr
İstanbul’un Her Yerinden 7/24 Yerinde Hurda Alımı
Başta Beylikdüzü hurdacı, Esenyurt, Avcılar ve Başakşehir arayışları olmak üzere tüm İstanbul genelinde aktif bir ağa sahip olan Hurdacınız; adresinize 1-2 saat gibi kısa bir sürede ulaşma garantisi veriyor. "Hurdamı nasıl taşırım, kime satarım?" derdine son veren firma, uzman ekibi ve geniş araç filosuyla kapınıza kadar gelerek hurdalarınızı yerinde teslim alıyor.LME Endeksli ve Güncel Hurda Fiyatları
Hurda satışında müşterilerin en çok önem verdiği konu fiyattır. Hurdacınız, fiyatlandırma politikasını tamamen şeffaflık üzerine kurmuştur. Londra Metal Borsası (LME) endeksini ve anlık döviz kurlarını baz alarak müşterilerine her zaman en güncel hurda fiyatları ile teklif sunar. Web sitesinde günlük olarak güncellenen fiyat listeleri sayesinde, hurdanızı satmadan önce şeffaf bir şekilde piyasa değerini görebilirsiniz.Değerinde Alınan Hurda Çeşitleri
Firma, endüstriyel tesislerden bireysel müşterilere kadar her kesime hitap ediyor ve geri dönüştürülebilir tüm metalleri en yüksek fiyattan değerlendiriyor. Alımı yapılan başlıca hurda çeşitleri şunlardır:- Hurda Bakır Alımı: Soyma bakır, lama, antigron kırma, bobin ve yanık bakır.
- Hurda Demir: DKP, ekstra hurda, inşaat demiri, sac ve demir talaşı.
- Hurda Alüminyum: Profil, jant, ofset, kutu ve döküm alüminyum.
- Kablo Hurdası: Soyma kablo, kırkambar, tek damar kablolar.
- Diğer Metaller: Sarı (pirinç), krom (paslanmaz çelik), çinko, kurşun, nikel, akü ve hurda araç alımı.
Şeffaf Tartım ve Anında Nakit Ödeme Garantisi
Hurdacılık sektöründeki en büyük endişelerden biri "eksik tartım" sorunudur. Hurdacınız, bu sorunu kökünden çözmek için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından periyodik kalibrasyonu yapılan damgalı elektronik kantarlar kullanır. Hurdanız tamamen gözünüzün önünde, değerini düşürmemek adına türüne göre (örneğin 1. sınıf ve 2. sınıf olarak) özenle ayrıştırılarak tartılır. ±%0,1 hata payıyla yapılan bu hassas tartım, %15-25 oranında daha fazla kazanç elde etmenizi sağlar.Tartım işlemi biter bitmez anlaşılan tutar, anında nakit, FAST veya havale yöntemiyle hesabınıza aktarılır.
Neden Hurdacınız'ı Tercih Etmelisiniz?
- Lisanslı ve Yasal Hizmet: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan onaylı lisanslarıyla Sıfır Atık yönetmeliğine tam uyumlu çalışır. İdari para cezası riskini ortadan kaldırır.
- Zaman Tasarrufu: 7/24 hızlı servis imkanıyla zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
- Kanıtlanmış Müşteri Memnuniyeti: 10.000'den fazla mutlu müşteri ve yıllık 5.000 tonun üzerinde geri kazanım hacmi ile sektörün öncü ve güvenilir markasıdır.
Hemen yerinde tartım hizmetinden yararlanmak ve ücretsiz fiyat teklifi almak için iletişime geçin: