Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

Valorant kaç GB yer kaplar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasancan

Yetkili
Yetkili
Yönetici
FPS oyunları arasında Valorant hakkında bilgi almak istiyorum bu oyunun toplam dosya boyutunun ne kadar olduğunu tam olarak öğrenemedim bazı kaynaklar 7 GB deseler de diğerleri farklı değerler veriyor sistemim için yeterli alan olup olmadığını öğrenmek istiyorum daha önce oyunu indirmeyi denedim ama tam boyutunu bulamadım bu konuda deneyimi olanlardan yardım bekliyorum.

Valorant'ın indirme boyutu genelde 20-30 GB arasında değişiyo. Ben indirdiğimde 25 GB kadardı ama güncellemelerle bu değişiyo tabi.

Oyunu oynamaya başladığın zaman güncellemeler yüzünden biraz daha yer kaplayabilir. Eğer bilgisayarında yeterli alan yoksa, bi düzen yapmanı öneririm.

Ben de merak ediyom aslında. Bazen güncellemelerle falan bu boyut değişiyo. Yaklaşık 30 GB yer kaplıyo gibime geliyor. Bence indirme süresine de dikkat etmek lazım. Bazı arkadaşlarım uzun sürüyo diyo, internet hızına göre değişiyo.

Valorant'ın boyutu aslında sürekli değişiyor. Güncellemelerle bazen artıyor bazen azalıyor.

Geri