Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

Windows 11 yeni güncellemesi oyunlarda kasma yapıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Diorensa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diorensa

Yeni Üye
Son zamanlarda Windows 11'in yeni güncellemeleri hakkında bir hayli konuşulmakta. Bazı kullanıcılar, bu güncellemelerin oyun performanslarını olumsuz etkilediğinden şikayet ediyorlar ve kasma sorunları yaşadıklarını belirtiyorlar. Sizlerin bu konuda deneyimi var mı, kısaca düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Ben de bu güncellemeyi yükledim ve oyunlarda gerçekten sıkıntı yaşamaya başladım. Daha önceki versiyonlarda her şey gayet akıcı gidiyordu ama şimdi kasmalar ve donmalar peşimi bırakmıyor. Bazı oyunlarda ayarları düşürmek zorunda kaldım ki biraz daha iyi oynayabileyim.

Windows 11'in yeni güncellemesini duyduğumda hemen merak ettim. Acaba bu güncelleme oyunlarda kasma yapıyor mu diye düşünmeye başladım. İnsanlar forumda bu konuda farklı şeyler yazıyor ama ben henüz denemedim.

Geri