Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

Windows 7 Kategori Kuralları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Root

Hello! Its me.
Yetkili
Yönetici
Bu kategori Microsoft Windows 7 işletim sistemi ile ilgili yardım talepleri, ipuçları, sorun çözümleri ve kullanıcı deneyimlerinin paylaşıldığı alandır.
Lütfen aşağıdaki kurallara dikkat ederek paylaşımlarınızı yapınız:

Genel Kurallar​

1. Forumun genel kuralları bu kategoride de geçerlidir. Forum Kuralları sayfasını gözden geçirmenizi öneririz.
  2. Saygılı, açıklayıcı ve amacına uygun yorumlar yapılmalıdır.

Lisans, Crack, Aktivasyon ve Warez Konuları Yasaktır​

• Windows 7 lisans anahtarı, dijital ürün anahtarı veya aktivasyon dosyası paylaşmak yasaktır.
  • Crack, KMS, loader, aktivasyon aracı gibi yasa dışı içeriklerin adı dahi anılamaz, bağlantısı verilemez, teşvik edilemez.
  • “Ben internette buldum, işe yarıyor” gibi dolaylı paylaşımlar da yasaktır.
  • Forumda yasa dışı ürün satışı yapmak (lisans vb.) kesinlikle yasaktır. Bu tür içerikler doğrudan silinir, paylaşan üyeye işlem uygulanır.
  • Lisans almak isteyen kullanıcılar yalnızca resmî ve güvenilir kaynaklara yönlendirilmelidir.

Yardım Konularında Dikkat Edilmesi Gerekenler​

• Windows 7 kurulum, yükseltme, sürüm farkları, hata kodları gibi teknik konularda yardım almak için detaylı başlıklar açınız.
  • Lütfen sistem bilgilerinizi paylaşarak destek istemeniz, daha hızlı çözüm bulmanızı sağlar.

Konu Açarken ve Yanıtlarken​

• Konular, Windows 7 ile doğrudan ilgili olmalı. Diğer yazılımlarla ilgili sorunlar farklı kategorilerde açılmalıdır.
  • Aynı içerik hakkında tekrar tekrar başlık açmak yerine mevcut başlıklara katkı sunmaya çalışınız.

İhlal Durumunda​

• Kurallara uymayan içerikler silinir ve içerik sahibi uyarılır.
  • Tekrarlayan veya ciddi ihlallerde kalıcı uzaklaştırma ve yasal bildirim süreci başlatılabilir.

Bu kategori, Windows kullanıcılarının yasal, güvenli ve seviyeli bir ortamda bilgi paylaşmasını sağlamak için oluşturulmuştur. Kurallara uymanız hepimiz için önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri